< Zpět

NUK Dudlík Space Disney Mickey Mouse 0-6 m.





Vyberte varianty produktu

Barva
 
Počet kusů v balení: 6
Kód zboží: 10730716
Skladem: 2079
NUK Dudlík Space Disney Mickey Mouse 0-6 m.
  • Speciálně vyvinutý pro citlivou dětskou pokožku
  • Maximální cirkulace vzduchu díky velkým ventilačním otvorům
  • Tenčí a užší krček – snižuje tlak na čelist a zoubky
  • Plošší savička a jemnější spodní strana – více prostoru pro přirozené sací pohyby
  • Opakovaně použitelný sterilizační box bez BPA, 1 ks v balení

Řada NUK s oblíbenými Disney postavičkami Mickey Mouse a Minnie

Světoznámé Disney postavičky Mickey Mouse a Minnie doprovázejí naše nejmenší v jejich každodenním kouzelném životě. Klasické moderní vzory zdobí oblíbené výrobky NUK a potěší malé i velké fanoušky Disneyho pohádek. Ponořte se do jedinečného světa Mickeyho a Minnie!

Silikonový dudlík NUK Space: umožňuje citlivé dětské pokožce dýchat.

Vzduch a šetrnost pro pokožku! Pokožka miminka je jemná a citlivá. Jakkoli miminka své dudlíky milují, sliny ze sání mohou dráždit jejich pokožku. Proto jsme navrhli dudlík NUK Space, který umožňuje pokožce volně dýchat. 99 % maminek účinek potvrzuje.*

Díky svému jedinečnému tvaru je dudlík NUK Space nejen šetrný k pokožce miminka, ale také skvěle vypadá. Nyní navíc přichází na trh s mnoha novými motivy.

Savička dudlíku NUK Space má samozřejmě originální tvar NUK, který je navržen podle tvaru matčiny bradavky během kojení. To znamená, že dudlíky NUK napomáhají zdravému vývoji úst miminka, jsou přijímány 95 % miminek** a nezpůsobují problémy s kojením.**

Savička dudlíku je natolik plochá, tenká a úzká, že dokonale padne miminku do pusy a nechává jazyku i čelistem dostatek místa pro přirozené sací pohyby. Což je skutečnost, kterou potvrzují porodní asistentky, pediatři, ortodontisté**, stejně jako maminky***. Správný anatomický tvar dudlíků NUK je ideální pro přirozené sání, které zajišťuje nejen příjem potravy, ale také podporuje rozvoj důležitých schopností, jako je správný způsob polykání, žvýkání a zejména mluvení.

* Nezávislý průzkum trhu se 114 maminkami; Německo 2018

** Nezávislý průzkum trhu s 50 porodními asistentkami, 50 pediatry a 50 ortodontisty; Německo 2017

*** Nezávislý průzkum trhu s 307 maminkami; Německo 2017

V zájmu udržitelnosti: Dudlík NUK se znovu použitelnou krabičkou

Udržitelnost je pro nás nejvyšší prioritou. Chceme rodičům dát možnost opakovaně použít naše balení po rozbalení, aniž by se muselo vyhodit. Proto nyní každý nový dudlík NUK dodáváme v odolné, znovu použitelné krabičce, která dudlík udržuje čistý a v bezpečí především pro chvíle, kdy jste na cestách – ideální řešení, jak udržet oblíbeného společníka vašich dětí v čistotě.

Dudlíky NUK jsou kompletně vyráběny v Německu. Samozřejmostí je, že neobsahují BPA a jsou v souladu evropskou bezpečnostní normou EN1400.